Vještačenje

„Expertiza“ d.o.o. Sarajevo nudi svojim klijentima usluge vještačenja iz oblasti arhitekture, ekonomije, elektrotehnike, saobraćaja, građevine, mašinstva, geodezije, geologije, poljoprivrede i ostalih oblasti. Trenutno svoje usluge nudimo klijentima sa područje Sarajesvkog kantona, Tuzlanskog kantona kao i Unskosanskog kantona, ali tu smo i da damo savjet svim klijentima kojima je potrebno vještačenje.


Finansijsko i porezno savjetovanje

Expertiza d.o.o. Sarajevo nudi pomoć u vidu finansijskog i poreznog savjetovanja svakom fizičkom i pravnom licu koje dođe u stanje kada ne zna kako da riješi određene finansijske probleme ili ima problema oko poreza, kada želi da napravi plan svog finansijskog poslovanja i ulaganja, a nije sigran u povrat uloženih sredstava. Obratite nam se sa problemom i mi ćemo Vam pronaći rješenje.


Procjena imovine

Expertiza d.o.o. Sarajevo Vam nudi i procjenu imovine, pokretne i nepokretne, neovisno o kojoj svrhi se radi, bilo d akupujete ili prodajete i gdje se Vaša imovina nalazi.


Konsultantske usluge

Savjeti u upravljanju i poslovanju su svima nama uvijek dobrodošli. Svojim konsultantskim uslugama društvo Expertiza nastoji da se približi svojim klijentima i pomogne im u poslovanju pronalaskom najboljeg puta ka ostvarenju cilja i pobjeđivanju konkurencije.


Posredovanje

Usluge posredovanja u vidu trgovine se nudi ne samo domaćim preduzećima nego i inostranim koji se nalaze na području BiH i šire.  Za inostrana preduzeća nudimo uslugu generalnog zastupništva u BiH ili posredovanja u plasiranju proizvoda na tržište Bosne i Hercegovine. Spremni smo da za Vas pronalazimo potencijalne kupce i vršimo distribuciju Vaših proizvoda, ili posredujemo u realizaciji kupoprodajnih ugovora, uvoza ili izvoza robe. 


Transferne cijene

Ukoliko je Vaša kompanija poslovala sa povezanim pravim licem i obavljala kontrolisane transakcije prodaje, kupovine, prijenosa imovine i prava, ili pružanja usluga, nudimo Vam pomoć prilikom izrade Studija transfernih cijena ili mi možemo to uraditi za Vas.


Registracija preduzeća

Želite registrovati preduzeće ali niste sigurno da li će Vam se to isplatiti, koje su procedure, koliko košta i vremenski rok registracije? Obratite nam se i mi ćemo za Vas napraviti biznis plan, dati Vam upute kako da završite registraciju što jeftinije i što brže, ili ćemo mi to za Vas obaviti.