Društvo za vještačenje, finansijsko i porezno savjetovanje, konsalting i posredovanje je registrovano kao društvo ograničene odgovornosti. Osnovne djelatnosti ovog društva su usluge vještačenja, pružanje finansijskog i poreznog savjetovanja izrade poslovnih planova, konsultantske usluge, izrade Studije transfernih cijena kao i usluge posredovanja. 

Usluge koje pruža društvo Expertiza su primamljive za sva preduzeća na području ne samo kantona Sarajevo, nego i širom BiH  zbog svog širokog opsega, uzimajući u obzir da se skoro svako privatno i fizičko lice suočava sa tužbama u kojima je potrebna usluga vještačenja bilo kojeg tipa, pomoć prilikom izrade planova poslovanja i izvještaja poslovanja, izrade elaborata transfernih cijena, usluge savjetovanja prilikom poslovanja, kao i usluge posredovanja prilikom obavljanja drugih poslova za koje klijenti nisu obučeni. 

Društvo Expertiza se ponosi znanjem koje posjeduje, saradnjom sa expertima iz raznih oblasti te širokim opsegom usluga koje su u ponudi, a koje ih kao društvo razlikuje od konkurencije. 

Expertiza svoje usluge zasniva na kvaliteti, preciznosti, tačnosti, cjelovitosti, uz korištenje izvorne dokumentacije, poštovanjem zakonske regulative i želja klijenata. Za razliku od ostalih konkurentskih preduzeća, Expertiza nastoji da svojim klijentima pruži zaokruženu uslugu i svaku pomoć prilikom poslovanja. Usluge posredovanja su itekako interesantne domaćim i inostranim preduzećima koja nisu u mogućnosti da sami sklope određene ugovore na području BiH, ali i šire.

MOTO

Vaše zadovoljstvo je naš cilj!!!

MISIJA

Misija Expertize je da svojim kvalitetnim i širokim opsegom usluga zadovolji sve potrebe klijenata.

VIZIJA

Vizija Expertize je da postane najutjecajnije domaće preduzeće u svojoj oblasti uz konstantno uvođenje novih usluga u ponudu klijentiVizija Expertize je da postane najutjecajnije domaće preduzeće u svojoj oblasti uz konstantno uvođenje novih usluga u ponudu klijentima