HTML

Ikona

Pozovite nas

+387 63 899 455

Vještačenje

 

 

Slika
„Expertiza“ d.o.o. Sarajevo nudi svojim klijentima usluge vještačenja iz oblasti arhitekture, ekonomije, elektrotehnike, saobraćaja, građevine, mašinstva, geodezije, geologije, poljoprivrede i ostalih oblasti. Trenutno svoje usluge nudimo klijentima sa područje Sarajesvkog kantona, Tuzlanskog kantona kao i Unskosanskog kantona, ali tu smo i da damo savjet svim klijentima kojima je potrebno vještačenje.

Porezno i finansijsko savjetovanje

 

 

Slika
Expertiza d.o.o. Sarajevo nudi pomoć u vidu finansijskog i poreznog savjetovanja svakom fizičkom i pravnom licu koje dođe u stanje kada ne zna kako da riješi određene finansijske probleme ili ima problema oko poreza, kada želi da napravi plan svog finansijskog poslovanja i ulaganja, a nije sigran u povrat uloženih sredstava. Obratite nam se sa problemom i mi ćemo Vam pronaći rješenje.

Konsultantske usluge

 

 

Slika
Savjeti u upravljanju i poslovanju su svima nama uvijek dobrodošli. Svojim konsultantskim uslugama društvo Expertiza nastoji da se približi svojim klijentima i pomogne im u poslovanju pronalaskom najboljeg puta ka ostvarenju cilja i pobjeđivanju konkurencije.

Posredovanje

 

 

Slika
Usluge posredovanja u vidu trgovine se nudi ne samo domaćim preduzećima nego i inostranim koji se nalaze na području BiH i šire.  Za inostrana preduzeća nudimo uslugu generalnog zastupništva u BiH ili posredovanja u plasiranju proizvoda na tržište Bosne i Hercegovine. Spremni smo da za Vas pronalazimo potencijalne kupce i vršimo distribuciju Vaših proizvoda, ili posredujemo u realizaciji kupoprodajnih ugovora, uvoza ili izvoza robe. 
 

Transferne cijene

 

 

Slika
Ukoliko je Vaša kompanija poslovala sa povezanim pravim licem i obavljala kontrolisane transakcije prodaje, kupovine, prijenosa imovine i prava, ili pružanja usluga, nudimo Vam pomoć prilikom izrade Studija transfernih cijena ili mi možemo to uraditi za Vas.

Virtuelni asistent

 

Slika

Angažovanjem virtuelnog asistenta dobivate osobu koja se umjesto vas bavi administracijom, održavanjem web stranica, pisanjem objava na društvenim mrežama, kontaktom sa klijentima, potrošačima, ugovaranjem sastanaka, pisanjem izveštaja, obradom poslovnih dokumenata, organizovanjem poslovnih i porodičnih putovanja, osmišljavanjem novih ideja za promociju i plasiranje proizvoda ili usluge… Kontaktirajte nas kako bi Vam predstavili pakete i usluge koje Vam pružamo!

Registracija preduzeća

 

Slika
Želite registrovati preduzeće ali niste sigurno da li će Vam se to isplatiti, koje su procedure, koliko košta i vremenski rok registracije? Obratite nam se i mi ćemo za Vas napraviti biznis plan, dati Vam upute kako da završite registraciju što jeftinije i što brže, ili ćemo mi to za Vas obaviti.
0 0